MY VIP :)

Sunday, August 21, 2011

RAYE !

assalammuailaikum , hye , raye suda dekadd kn , hiash , lagu raye pown banyak berkumandang kat radio , haha , excited nak raye wey , raye tahun niy aku balik kelantan huk ==' aku da tak payah susah nak balik sabah , sebab , keluarga sabah aku semua datang gemas niy , untung lhaaa ~ haha , btw , baju raye korang da beli ? wane ape ? misty cantek kn , baju raye aku tahow niy , wane ungu , 1 family wane ungu , btw  adew lha jugak wane pink-2 sikidd , *corak lha :DD haha ! raye tahun niy entah kenape aku yang paling exiced , siap buad rebond rambut aku wey , haha ! nasib mak aku baik hati :PP happy lhaa puase tahun niy , macam-2 bende yang happy berlaku dalam hidup aku , and aku gan emy pown dah 6 bulan bercouple :DD hee , kitorang harap sangat kekal samapi jinjang pelamin , wuhuhuhuh *angan-angan saje :P


raye tahun niy aku gan emy tak pat beraye bersame lhaa , haish , die balik JBIEE aku pulak KELANTAN , entah bile lhaa , nak meet :)) time puase kitorang tak jumpe langsong :)) penad lhaa nak jumpe , die da lhaa jauh  , malas lha nak meyusahkn die sngt , hee ,  tapi baju raye kitorang same , hee untung lhaaa :DD nanty kat kelantan bole lhaa main bungaa api ==' bunga api je ? misty lhaa , bahye lhaa main mercun bola , tak tengok berita ke ? nanty kalau main mercun bola , bole bute lhaa , tadak tangan lhaa , haishh , aku tanak raye kat dalam hospital ==' 


haish , untung lhaa , adik aku raye tahun niy , die dapat duit raye , maklum lhaa , aku da la besar , mane layak dapat duit raye ==' haishh ape pown tak bole , alar , if takdapat duit raye pown takpe kot , nenek comfirm bagi ape yang aku nak :DD terbaikkk ! raye tahun lepas aku mintak kat nenek aku baju,seluar,baju kurung , ==' tahun niy aku pown tak tahun nak mintak ape lagi ==' haishh ! pening jea pale , tak sabar-2 nak balik kampung wey , bagi sesesiape nak balik kampong nanty , berhati-hati die jalan raye , ingat lha orang yang tersayang <3 iloveyou !

1 comment:

  1. balik kelantan dekat mane?
    jemput datang umah.. haha.
    :D

    ReplyDelete