MY VIP :)

Friday, August 26, 2011

SAKIT NYE HATI ! YA ALLAH !

ya allah , aku sakit hati wey dengan emy :( sedih dengan perangai babi die tuh ! sape tak sakit hati , die janji nak jumpe aku hari khamis , lepas uh tak jadi , aku bole sabar lagi , ary jumaat lak , takk jadi jugak ! ya allah ! sakit haty wey , kau cakap gan aku , sape tak sakit hati kalau pakwe sendiri buad macam tuh , macam babi jea die buad aku , die pikir aku ape ? macam siall lha kau niy emy , now , kitew tengok hary sabtu lak ! kalau tak jadi jugakk , aku tak taho lha , nak ckp ape , cukup lha hary niy aku tak layan kau langsong , cukup lha , aku betol-2 sakit haty ! sumpah ! kalau tak jdy jugak jumpe ary sabtu , aku memang tana jumpe kau dah , sumpah aku cakp ! aku benci kau ! kau dah berubah , dah 7 bulan kite couple kau memang dah berubah ! kau dah adew perempuan lain ea ? okiey ! aku paham :(

No comments:

Post a Comment